Vaření v Atelier Culinary

O Bez ubytování
Dostupné termíny 21.10. 11.11.

Na co se můžete těšit?

Přijďte, buďte kreativní, bavte se, učte se a hlavně… užijte si perfektní pocit z jídel, která si sami připravíte. V příjemném prostředí v centru Karlových Varů, kde můžete hodit veškeré starosti za hlavu a jen žít a vařit… tady a teď. Kurzy vaření představují kulinářský zážitek plný neodolatelných chutí, uvolněné atmosféry, překvapivých informací a radosti z povedených výtvorů. Chcete pozvednout váš kuchařský um na vyšší úroveň? Láká vás objevování nových chutí a experimentování v kuchyni? Načerpejte od nás inspiraci. Nakoukněte s námi pod pokličku tradiční evropské kuchyně nebo ovládněte exotické kombinace asijských pokrmů. Naučte se správně zpracovávat ryby a mořské plody, poznávat kvalitu masa a oslaďte si život domácími laskominami.

Tématické kurzy

21.10.2020 – Steaky, burgery, trhané maso

Máte rádi kvalitní steak, který se vám doslova rozpadá na jazyku? Poradíme vám… s výběrem masa, samotnou přípravou steaků a doporučíme i lahodné přílohy a salsy.

11.11.2020 – Dokonalá Asie

V dnešním uspěchané světě je stále více populární asijská kuchyně. Máte-li rádi ostré a kořeněné, pak je asijská kuchyně ta správná volba. Asijské menu (Tom Kha Gai, Fresh rolls s krevetami, Fish cake, Tikka Masala, Sečuánské hovězí).

Důležité informace

  • Začátek od 17:30 hod. do cca 22:00 hod.
  • Délka kurzu cca 4 hodiny
  • Kurz vaření si u nás užijí všichni (malí i velcí, začátečníci i pokročilí)
  • Min. počet účastníků je 8 osob, maximální počet 10 osob (budete-li menší uzavřená skupina je možné poptat individuální termín, cena se bude lišit)
  • Zástěry a vše ostatní Vám zapůjčíme
  • V ceně kurzu jsou vybrané nealko (voda, domácí limonáda, káva, čaj) a alkoholické (pivo, víno, prosecco) nápoje
  • Po absolvování kurzu získá každý účastník certifikát

Kdo je Tomáš Pfeffer?

Tomáš Pfeffer se vyučil kuchařem a poté absolvoval několik kurzů v zahraničí. Díky mnohaletým zkušenostem v oblasti gastronomie se dostal až do pětihvězdičkového hotelu GH Pupp dále dlouhou dobu pracoval jako šéfkuchař v hotelu Savoy Westend a následně provozoval restauraci na Golf & Spa Resort Cihelny. Tomáš Pfeffer má také zkušenosti s řízením hotelu a cateringové společnosti zaměřené na finediningové pokrmy, které díky němu cestují po celém světě. V posledních letech se zaměřil také na kurzy vaření pro všechny, kteří mají rádi jídlo nebo jen chtějí příjemně posedět s přáteli u dobrého jídla a pití.

Kontaktujte nás a společně vše naplánujeme

od 2500 Kč 

osoba / kurz

Hodnocení

Nezávazná poptávka

C

F

E

D

B

B

Ještě nevím kdy chci dorazit

Přidat poznámku
Poznámka

F

Oblíbené vybavení

Na co se můžete těšit?

Přijďte, buďte kreativní, bavte se, učte se a hlavně… užijte si perfektní pocit z jídel, která si sami připravíte. V příjemném prostředí v centru Karlových Varů, kde můžete hodit veškeré starosti za hlavu a jen žít a vařit… tady a teď. Kurzy vaření představují kulinářský zážitek plný neodolatelných chutí, uvolněné atmosféry, překvapivých informací a radosti z povedených výtvorů. Chcete pozvednout váš kuchařský um na vyšší úroveň? Láká vás objevování nových chutí a experimentování v kuchyni? Načerpejte od nás inspiraci. Nakoukněte s námi pod pokličku tradiční evropské kuchyně nebo ovládněte exotické kombinace asijských pokrmů. Naučte se správně zpracovávat ryby a mořské plody, poznávat kvalitu masa a oslaďte si život domácími laskominami.

Tématické kurzy

21.10.2020 – Steaky, burgery, trhané maso

Máte rádi kvalitní steak, který se vám doslova rozpadá na jazyku? Poradíme vám… s výběrem masa, samotnou přípravou steaků a doporučíme i lahodné přílohy a salsy.

11.11.2020 – Dokonalá Asie

V dnešním uspěchané světě je stále více populární asijská kuchyně. Máte-li rádi ostré a kořeněné, pak je asijská kuchyně ta správná volba. Asijské menu (Tom Kha Gai, Fresh rolls s krevetami, Fish cake, Tikka Masala, Sečuánské hovězí).

Důležité informace

  • Začátek od 17:30 hod. do cca 22:00 hod.
  • Délka kurzu cca 4 hodiny
  • Kurz vaření si u nás užijí všichni (malí i velcí, začátečníci i pokročilí)
  • Min. počet účastníků je 8 osob, maximální počet 10 osob (budete-li menší uzavřená skupina je možné poptat individuální termín, cena se bude lišit)
  • Zástěry a vše ostatní Vám zapůjčíme
  • V ceně kurzu jsou vybrané nealko (voda, domácí limonáda, káva, čaj) a alkoholické (pivo, víno, prosecco) nápoje
  • Po absolvování kurzu získá každý účastník certifikát

Kdo je Tomáš Pfeffer?

Tomáš Pfeffer se vyučil kuchařem a poté absolvoval několik kurzů v zahraničí. Díky mnohaletým zkušenostem v oblasti gastronomie se dostal až do pětihvězdičkového hotelu GH Pupp dále dlouhou dobu pracoval jako šéfkuchař v hotelu Savoy Westend a následně provozoval restauraci na Golf & Spa Resort Cihelny. Tomáš Pfeffer má také zkušenosti s řízením hotelu a cateringové společnosti zaměřené na finediningové pokrmy, které díky němu cestují po celém světě. V posledních letech se zaměřil také na kurzy vaření pro všechny, kteří mají rádi jídlo nebo jen chtějí příjemně posedět s přáteli u dobrého jídla a pití.

Kontaktujte nás a společně vše naplánujeme

od 2500 Kč
osoba / kurz

Hodnocení

Nezávazná poptávka

C

F

E

D

B

B

Ještě nevím kdy chci dorazit

Přidat poznámku
Poznámka

F

Dostupné termíny 21.10. 11.11.

G Atelier Culinary - Foesterova 21, Karlovy Vary

Oblíbené vybavení

Vaše hodnocení

Menu