Co vás čeká?
- Přivítání, představení instruktorů a seznámení s děním celého kurzu
- Začátek kurzu seznámení s menu, předání prospektů
- Příprava daných pokrmů s žáky či klienty
- Během kurzu dotazy a konzumace daných pokrmů a nápojů
- Volný čas na dotazy
- Předání certifikátu
- Rozloučení s žáky či klienty a závěrečné ukončení kurzu
Důležité informace
- Délka školy vaření 4 – 4,5 hodiny
- Maximální počet na školu vaření – 10 osob
- Veškeré hygienické pomůcky, zástěry, rukavice, náčiní apod. obdržíte na místě
- Pokud rádi pracujete se svým kuchyňským náčiním, můžete si ho přinést
- Minimální počet na školu vaření je 5 osob, cena do 5 osob = 1990 Kč
Termín další školy vaření zveřejníme co nejdříve:)
předkrm:
polévka:
hlavní chod:
dezert:
Kdo je Radek Machačka?
V současnosti je šéfkuchařem Luxury Spa Hotel Olympic Palace. Své dlouholeté zkušenosti načerpal např. v Amber Hotel Bavaria Bad Reichenhall v Německu, ale i v dalších evropských státech, kde se zúčastnil několika kurzů a stáží. Absolvoval kurzy francouzské kuchyně pod vedením michelinského šefkuchaře Pierra Leotarda. Svůj um rozvíjel pomalu, nejdříve na stáži u Přemka Forejta v restauraci Entree, poté u Jana Punčocháře v restauraci Grand Cru. Během 4 let co byl kuchařem v hotelu Retro Riverside Wellness Resortu spolupracoval např. s Riccardem Lucquem, Radkem Hasmanem či Tomášem Černým.
Kontaktujte nás a společně vše naplánujeme
Co vás čeká?
- Přivítání, představení instruktorů a seznámení s děním celého kurzu
- Začátek kurzu seznámení s menu, předání prospektů
- Příprava daných pokrmů s žáky či klienty
- Během kurzu dotazy a konzumace daných pokrmů a nápojů
- Volný čas na dotazy
- Předání certifikátu
- Rozloučení s žáky či klienty a závěrečné ukončení kurzu
Důležité informace
- Délka školy vaření 4 – 4,5 hodiny
- Maximální počet na školu vaření – 10 osob
- Veškeré hygienické pomůcky, zástěry, rukavice, náčiní apod. obdržíte na místě
- Pokud rádi pracujete se svým kuchyňským náčiním, můžete si ho přinést
- Minimální počet na školu vaření je 5 osob, cena do 5 osob = 1990 Kč
Termín další školy vaření zveřejníme co nejdříve:)
předkrm:
polévka:
hlavní chod:
dezert:
Kdo je Radek Machačka?
V současnosti je šéfkuchařem Luxury Spa Hotel Olympic Palace. Své dlouholeté zkušenosti načerpal např. v Amber Hotel Bavaria Bad Reichenhall v Německu, ale i v dalších evropských státech, kde se zúčastnil několika kurzů a stáží. Absolvoval kurzy francouzské kuchyně pod vedením michelinského šefkuchaře Pierra Leotarda. Svůj um rozvíjel pomalu, nejdříve na stáži u Přemka Forejta v restauraci Entree, poté u Jana Punčocháře v restauraci Grand Cru. Během 4 let co byl kuchařem v hotelu Retro Riverside Wellness Resortu spolupracoval např. s Riccardem Lucquem, Radkem Hasmanem či Tomášem Černým.